Gallus "A mi csirkénk" és a Gizi-receptjei!
sponsored links
A csirkehúst igencsak kedveljük, és sokszor a tányérunkra kerül a belõle készített finomság. Persze azért nem mindegy hogy éppen milyen minõségû alapanyag áll a rendelkezésemre, mert finom ételt csakis kiváló minõségû csirkehúsból lehet készíteni. Én pl. a Gallus ?A mi csirkénk? emblémával ellátott, kiváló minõségû csirkehúst választom a legszívesebben, és ajánlom mindenkinek, ha egy?egy finom, és ízletes ételt szeretne készíteni, és feltálalni a családja számára.
Mivel a ?A mi csirkénk? emblémával ellátott termékek a minõségrõl szólnak, ezért aztán nagyon megtisztelõ volt számomra amikor felkértek, hogy a Gallus Kft honlapján a receptajánlóban az általam készített, vagyis a Gizi-receptjei csirkés ételek receptjei jelenjenek meg. Ezzel is ötletet adva az ebéd, vagy éppen a vacsora elkészítéséhez.
Szlogenjük pedig:
?A mi csirkénk-garantáltan jólnevelt!?
A Gallus Baromfitenyésztõ és Keltetõ Kft. 1991. szeptember 1-jén kezdte meg tevékenységét, és azóta is száz százalékban magyar családi tulajdonban van. 2018-ban a Gallust már hatodik alkalommal találta a 24 tagú független szakemberekbõl álló bizottság érdemesnek a Business Superbrands védjegy viselésére. A Gallus-csoport 2014-ben lépett a piacra ?A mi csirkénk? branddel, amely a fogyasztó számára garantálja a minõségi magyar csirkehúst. Termékeikkel Mi vásárlók is naponta találkozhatunk a nagyobb üzletláncok hûtõpultjaiban, mint pl. a Spar és Interspar, valamint a Lidl és a saját mintaboltjaikban. (Szombathely, Gyõr, Pápa?..)